Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food» - Корчак, Яна Олександрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2023)
У роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника, що надає приємного світло-зеленого відтінку м’якушці виробів, так і сировини для підвищення харчової цінності виробів.

The paper analyzes the use of spinach powder in the production of bakery products as a natural coloring agent that gives a pleasant light green hue to the crumb of products, and as a raw material to increase the nutritional value of products.
Keywords: порошок шпинату; хлібобулочні вироби для «street food» та «fast food»; натуральний барвник; харчова цінність; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; spinach powder; bakery products for “street food” and “fast food”; natural coloring; nutritional value