Корчак, Яна ОлександрівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2024-11-182023Корчак, Я. Порошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food» / Я. Корчак, Ю. Бондаренко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 3–7 квітня 2023 р. – Київ : НУХТ, 2023. – Ч. 1. – С. 166.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/45830У роботі проведено аналітичний аналіз щодо використання порошку шпинату у виробництві хлібобулочних виробів як натурального барвника, що надає приємного світло-зеленого відтінку м’якушці виробів, так і сировини для підвищення харчової цінності виробів.The paper analyzes the use of spinach powder in the production of bakery products as a natural coloring agent that gives a pleasant light green hue to the crumb of products, and as a raw material to increase the nutritional value of products.ukпорошок шпинатухлібобулочні вироби для «street food» та «fast food»натуральний барвникхарчова цінністькафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівspinach powderbakery products for “street food” and “fast food”natural coloringnutritional valueПорошок шпинату – перспективна нетрадиційна сировина у виробництві хлібобулочних виробів для «street food» та «fast food»Thesis