Стратегія розвитку харчової промисловості Вінницької області - Страшинська, Лариса Володимирівна (My University, 2005)
Проаналізовано стан харчової промисловості регіону протягом 2000-2002 рр., визначено основні галузі спеціалізації та найпотужніші підприємства. На основі оцінки фінансових показників підприємств харчової промисловості різних форм власності регіону та проведеного SWOT-аналізу обґрунтовано основні стратегічні цілі і завдання та розроблено прогнозовані показники розвитку харчової промисловості регіону та виробництва основних видів харчової продукції в натуральному виразі до 2015 року. The state of the food industry in the region during the 2000-2002 biennium, the main area of specialization and most powerful companies. Based on the evaluation of the financial performance of food industry enterprises of different ownership region and conducted SWOT- analysis proved the key strategic goals and objectives and projections developed by the food industry in the region and the production of basic foodstuffs in kind in 2015.
Keywords: форми власності і господарювання; інституціональна структура; харчова промисловість; показники розвитку; ownership and management; institutional structure; food; indicators of development; кафедра маркетингу