Безперервний спосіб одержання спиртових бражок із крохмалевмісної сировини (Патент на корисну модель № 39007) - Ольшаковський, Ігор Михайлович; Михайлов, Ігор Миколайович; Конончук, Анатолій Леонідович; Сосницький, Віталій Володимирович; Олійнічук, Сергій Тимофійович; Шиян, Петро Леонідович; Рудаков, Володимир Костянтинович (My University, 2009)
Корисна модель відноситься до спиртової промисловості, до виробництва спиртової бражки з крохмалевмісної сировини. Технічним результатом є забезпечення відповідної мікробіологічної чистоти спиртового бродіння, скорочення тривалості бродіння, підвищення питомого виходу спирту. An useful model behaves to a spirit industry, production of a spirit home-brewed beer from starch-containing raw material. A technical result is providing of corresponding microbiological cleanness of a spirit fermentation, reduction of duration of fermentation, increase of specific exit of alcohol.
Keywords: розріджене сусло; diluted wort; культивування спиртових дріжджів; головне бродіння; доброджування; cultivation of spirit yeasts; main fermentation; after-fermentation; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства