М'ясні тюфтельки з фукусом (Патент на корисну модель №43717) - Крижова (Венглюк), Юлія Петрівна; Антонюк, Марія Миколаївна; Зінченко, Ольга Олександрівна (My University, 2009)
Розроблено м'ясні тюфтельки з фукусом, які включають м'ясо подрібнене, воду, крупу рисову, цибулю ріпчасту пасеровану, сіль, перець чорний мелений, які відрізняються тим, що як м'ясо використовують м'ясо куряче та свинину напівжирну, а додатково вносятьзернопродукт пробуджений ячмінний, яйця, масло вершкове, цибулю ріпчасту свіжу та морську водорість фукус. Developed meat noisettes containing minced meat, rice groats, fried onion, salt, ground black pepper, characterized in that it as meat contains chicken meat and pork bold and additionally contains barley grainproduct, eggs , butter, onion fresh and water-plants fucus.
Keywords: крупа рисова; морська водорість фукус; м'ясо куряче; свинина; barley rice; water-plants fucus; meat chicken; pork; кафедра біотехнології і мікробіології; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів