Sirachenko, Irina2014-11-142014-11-142014Sirachenko, І. Franchising in the food industry / I. Sirachenko // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 4. – С. 361-362.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18343New century brings innovations into all spheres of human life. Franchising is a new way of making business which appeared in the XX century, but only nowadays it begins to spread all over the world. Let’s consider the franchising in the sphere of fast food industry using the experience of McDonald's, one of the most successful franchising companies.food industrybusinessfranchisingхарчова промисловістьбізнесфранчайзингпищевая промышленностьбизнесFranchising in the food industryOther