Пріоритетні напрями розвитку АПК в Україні - Грибович, Надія Віталіївна; Соломка, Ольга Миколаївна (My University, 2014)
Сільське господарство є однією з ключових галузей економіки України. Незважаючи на складну операційну сферу, АПК України залишається привабливою галуззю для вітчизняних та іноземних корпорацій. Головне завдання, що стоїть перед галузями АПК - це сприяти зростанню сільськогосподарського виробництва та надавати можливості виходу продукції АПК України на світовий ринок. Agriculture is one of the key sectors of the economy of Ukraine. Despite the difficult operating scope, Ukraine agribusiness sector remains attractive for domestic and foreign corporations. The main task facing the field of agriculture - is help increase agricultural production and provide opportunities to enter Ukraine agricultural products on the world market.
Keywords: сільське господарство; економіка; товарообіг; капітал; agriculture; economy; turnover; capital; кафедра економічної теорії