Гуцало, Інна ВолодимирівнаКовальова, Світлана ОлександрівнаМельниченко, Георгій2020-02-032020-02-032017Гуцало, І. В. Використання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фарші / І. В. Гуцало, С. О. Ковальова, Г. Мельниченко // Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 25-26 травня 2017 р. – Київ : НУХТ, 2017. – С. 87–88.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30619otherІЧ спектроскопіяекспресні методи аналізум'які фарбиФур'є спектроскопіянеруйнівний аналізIR spectroscopyexpress methods of analysisminced meatFourier spectroscopynon-destructive analysisкафедра фізикикафедра харчової хіміїВикористання ближньої ІЧ-спектроскопії для визначення трифосфата натрію у м’ясному фаршіThesis