Склад снеків на основі насіння масляничних культур (Патент на корисну модель № 145080) - Терлецька, Віта Альбертівна; Рубанка, Катерина Володимирівна (My University, 2020)
Корисна модель належить до харчової промисловості, зокрема до харчоконцентратної галузі, і може бути використано для отримання снеків спеціального призначення для окремих груп населення, в тому числі для людей з високими фізичними навантаженнями. Снеки на основі насіння масляничних культур, що містять борошно пшеничне, сіль кухонну. Додатково містить подрібнене соняшникове насіння та яєчний жовток.

The useful model belongs to the food industry, in particular to the food concentrate industry, and can be used to obtain special purpose snacks for certain groups of the population, including people with high physical activity. Snacks based on oilseeds containing wheat flour and table salt. Additionally, it contains crushed sunflower seeds and egg yolk.
Keywords: кафедра технології консервування; снеки; насіння соняшнику; рецептура; snacks; sunflower seeds; recipe