Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640) - Ромоданова, Валентина Олександрівна; Скорченко, Тетяна Анатоліївна; Карпович, Микола Сергійович; Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Пухляк, Анастасія Григорівна (My University, 1998)
Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.
Keywords: згущені молочні консерви; condensed canned milk; пектиново-цукровий сироп; pectin-sugar syrup; вуглекислий натрій; sodium carbonate; пектиновий порошок; pectin powder; кафедра технології молока і молочних продуктів