Ромоданова, Валентина ОлександрівнаСкорченко, Тетяна АнатоліївнаКарпович, Микола СергійовичКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаПухляк, Анастасія Григорівна2013-03-202013-03-201998Патент 24640 UA, МПК A 23С 9/18 Спосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром / Ромоданова В. О., Скорченко Т. А., Карпович М. С., Кочубей О. В., Пухляк А. Г. ; заявник - Національний університет харчових технологій. — № 97063346 ; заявл. 27.06.1997 ; опубл. 30.10.1998, Бюл. № 5, 1998 р.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/6974Спосіб виробництва передбачає нормалізацію знежиреним молоком, внесення вуглекислого газу, використання рідкого пектинового концентрату. Method of manufacturing involves normalization of skim milk, making carbon dioxide using liquid pectin concentrate.uk-UKзгущені молочні консервиcondensed canned milkпектиново-цукровий сиропpectin-sugar syrupвуглекислий натрійsodium carbonateпектиновий порошокpectin powderкафедра технології молока і молочних продуктівСпосіб виробництва пектиновмісного згущеного молока з цукром (Патент на винахід № 24640)Other