Гуць, Віктор Степанович2013-03-282013-03-281997Гуць, В. С. Інструментальні методи визначення консистенції м’ясних продуктів / В. С. Гуць // Вісник аграрної науки. - 1997. - №11 - С. 49-53.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7104Охарактеризовано існуючі методи визначення консистенції як показника якості м’яса. Запропоновано нових підхід до її визначення, в основу якого покладено методи інженерної реології. Особливістю розробленого методу є те, що висновок про консистенцію продукту роблять на основі аналізу чисельних значень реологічних коефіцієнтів.The existing methods of determination of consistence as an indix of quality of meat are described. The new approach based on the methods of engineering rheology is offered. The singularity of the developed method is that the conclusion on consistence of product is made on the basis of analysis of numerical values of rheological indices.otherреологічна модель м’ясаконсистенціям’ясні продуктиmeat rheological modelmeat productsconsistencyкафедра екології та екоменеджментуІнструментальні методи визначення консистенції м’ясних продуктівArticle