Теоретико-методологічні аспекти інновацій та інноваційного процесу підприємств - Левченко, Юлія Григорівна (My University, 2006)
У статті досліджені різні погляди зарубіжних та вітчизняних вчених щодо інтерпретації поняття інновація та інноваційний процес, уточнено поняття інновація, визначені основні властивості інноваційних процесів та виявлені розбіжності між поняттями інновація та нововведення. In the article investigational different looks of foreign and domestic scientists in relation to interpretation of concept innovation and innovative process, a concept is specified innovation, certain basic properties of innovative processes.
Keywords: нововведення; інновація; innovation; кафедра економіки і права