Застосування методів оцінки запасів - Ткаченко, Надія Марківна (My University, 2001)
У статті наведено методи оцінки запасів за міжнародними стандартами, чинники від яких залежить фактична собівартість запасів, наведена формула обліку руху запасів, методи оцінки витрат запасів при системі постійного списання, метод ідентифікації собівартості відповідно одиниці запасів, метод середньозваженої собівартості, метод Fifo, метод Lifo. Висновок: застосування будь-якого з цих методів приводить до майже однакових результатів.
Keywords: методи оцінки; запаси; міжнародні стандарти; фактична собівартість; висновок; результати; методы оценки; запасы; международные стандарты; фактическая себестоимость; заключение; результаты; methods of assessment; inventory; international standards; actual cost; output; results; кафедра обліку і аудиту