М’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751) - Шевченко (Кишенько), Ірина Іванівна; Глухова, Анастасія Анатоліївна; Скочко, Олексій Іванович (My University, 2017)
М'ясний січений напівфабрикат включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить білок плазми крові Vepro75PSC, молочний білок казеїнат кальцію, м'ясо бройлерів І сорту, а також аскорбінат натрію. Meat broiled semifinished meat includes porridge pork, bread made from wheat flour, bread crumbs, salt, pepper black ground, fresh onion. Additionally contains Vepro75PSC Blood Plasma, Calcium Caseinate Milk Protein, Class I Broilers, and Ascorbate Sodium.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; молочний білок; м’ясна промисловість; плазма крові; харчова добавка; milk protein; meat industry; blood plasma; nutritional supplement