Шевченко (Кишенько), Ірина ІванівнаГлухова, Анастасія АнатоліївнаСкочко, Олексій Іванович2018-04-232018-04-232017Патент 121751 UA, МПК А23L 13/00 (2017.01) М’ясний січений напівфабрикат / Кишенько І. І., Глухова А. А., Скочко О. І. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201707195,заявлено 10.07.2017 ; опубліковано 11.12.2017, Бюл. №23, 2017.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27106М'ясний січений напівфабрикат включає м'ясо котлетне свиняче, хліб з пшеничного борошна, сухарі панірувальні, сіль кухонну, перець чорний мелений, цибулю ріпчасту свіжу. Додатково містить білок плазми крові Vepro75PSC, молочний білок казеїнат кальцію, м'ясо бройлерів І сорту, а також аскорбінат натрію. Meat broiled semifinished meat includes porridge pork, bread made from wheat flour, bread crumbs, salt, pepper black ground, fresh onion. Additionally contains Vepro75PSC Blood Plasma, Calcium Caseinate Milk Protein, Class I Broilers, and Ascorbate Sodium.uk-UKкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівмолочний білокм’ясна промисловістьплазма кровіхарчова добавкаmilk proteinmeat industryblood plasmanutritional supplementМ’ясний січений напівфабрикат (Патент на корисну модель № 121751)Preprint