Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів - Білик, Олена Анатоліївна; Бабіч, Оксана Вікторівна; Матвіюк, Т. Ю.; Бивалькевич, О. І. (My University, 2011)
Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.
Keywords: суха пшенична клейковина; ферментний препарат; питомий об’єм хліба; собівартість; клейковина; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; dry wheat gluten; enzyme preparation; specific volume of bread; prime cost; gluten