Білик, Олена АнатоліївнаБабіч, Оксана ВікторівнаМатвіюк, Т. Ю.Бивалькевич, О. І.2013-12-162013-12-162011Використання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробів / О. А. Білик, О. В. Бабіч, Т. Ю. Матвіюк, О. І. Бивалькевич // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 77-ї наукової конференції молодих вчених, аспірантів,студентів, 11-12 квітня, 2011 р., м. Київ. – К.: НУХТ, 2011. – Ч. І. – С. 55-56.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12126Для покращення якості хлібобулочних виробів з борошна з низьким вмістом клейковини використовують суху пшеничну клейковину. У матеріалах наведено ефективність застосування ферментного препарату GPlus з метою зниження собівартості хлібобулочних виробів в які вноситься суха пшенична клейковина без погіршання їх якості. To improve the quality of bakery products from flour with low gluten content using dry wheat gluten. The materials shown the efficacy of the enzyme preparation GPlus to reduce the cost of bakery products that are subject to dry wheat gluten without degrading their quality.uk-UKсуха пшенична клейковинаферментний препаратпитомий об’єм хлібасобівартістьклейковинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівdry wheat glutenenzyme preparationspecific volume of breadprime costglutenВикористання замінника сухої пшеничної клейковини для покращання якості хлібобулочних виробівThesis