Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжуту - Пастовенська, Анна Олегівна; Вашека, Оксана Миколаївна (My University, 2017)
Розроблено технологію виготовлення сиркової маси, збагаченої мікронутрієнтами із рослинної сировини: порошку із буряка червоного столового, суспензії із насіння кунжуту білого та вітаміну D. Досліджено мікроструктуру водних суспензій рослинних добавок. Встановлено високу здатність обраної рослинної сировини до взаємодії із водною фазою збагаченої сиркової маси
Keywords: сиркова маса; порошок із буряка червоного та кунжуту; водні суспензії; кафедра експертизи харчових продуктів; curd mass; aqueous suspensions; red beet and sesame powder