Пастовенська, Анна ОлегівнаВашека, Оксана Миколаївна2020-12-152020-12-152017Пастовенська, А. О. Мікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжуту / А. О. Пастовенська, О. М. Вашека // Інновації в управлінні асортиментом, якістю та безпекою товарів і послуг : V Міжнародна науково-практична конференція, 07 грудня 2017 р. – Львів : ЛТЕУ, 2017. – С. 177–178.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/32336Розроблено технологію виготовлення сиркової маси, збагаченої мікронутрієнтами із рослинної сировини: порошку із буряка червоного столового, суспензії із насіння кунжуту білого та вітаміну D. Досліджено мікроструктуру водних суспензій рослинних добавок. Встановлено високу здатність обраної рослинної сировини до взаємодії із водною фазою збагаченої сиркової масиotherсиркова масапорошок із буряка червоного та кунжутуводні суспензіїкафедра експертизи харчових продуктівcurd massaqueous suspensionsred beet and sesame powderМікроструктурні дослідження водної суспензії порошку із буряка червоного та кунжутуThesis