Сільський зелений туризм, як важливіший чинник впливу на розвиток села - Дарчук, Вероніка Геннадіївна (My University, 2012)
Соціально-економічний рівень життя селян залишається критичним й досі. Тому існує потреба у розвитку сільського зеленого туризму на сільських територіях. Це вид туризму, який не потребує великих капіталовкладень, але може допомогти у розвитку сіл та покращенні життя селян. Socio-economic standard of living of the rural population remains critical and still. Therefore, a need exists for the development of rural green tourism in these areas. the type of tourism that does not require a large investment, but it can help in the development of villages and improving the lives of the villagers.
Keywords: сільський зелений туризм; rural green tourism; чинник впливу; factor of influence; розвиток села; village development; кафедра туристичного та готельного бізнесу