Кожевнікова, Маргарита ІгорівнаВерещак, ЄвгенШаран, Андрій ВасильовичХарченко, Євген ІвановичЄремеєва, Олена Анатоліївна2014-07-142014-07-142014Режими крупоутворення драних систем / Маргарита Кожевнікова, Євген Верещак, Андрій Шаран та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 270-271.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16109Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Драний процес є визначним для всього технологічного процесу помелу зерна в борошно. Кількість проміжних продуктів, які отримують на цьому етапі здійснюють вирішальний вплив не тільки на вихід і якість борошна, але і на хід всього технологічного процесу. Lath process is critical to the entire process of grinding grain into flour. Number intermediates receiving this stage, the decisive influence not only on the yield and quality of the meal, but the course of the entire process.uk-UKдрані системипомел зернаутворення крупformation of cerealsgrinding grainragged systemкафедра технології зберігання і переробки зернаРежими крупоутворення драних системOther