Ригас, Євгенія Олегівна2021-10-112021-10-112021Ригас, Є. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропу : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Євгенія Олегівна Ригас ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2021. – 109 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/35960otherцукрова промисловістьпрограми-передумовиоператор ринкусистема НАССРкафедра експертизи харчових продуктівУдосконалення системи управління безпечністю виробництва цукру білого кристалічного на ПрАТ «Саливонківський цукровий завод». Удосконалення системи управління безпечністю на етапі отримання сиропуOther