Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря - Соколенко, Анатолій Іванович; Максименко, Ірина Фаддеївна; Бойко, Олексій Олегович; Білик, Олена Анатоліївна (My University, 2011)
Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.

An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.
Keywords: солод; malt; аерація; охолодження; температура; кондиціонування; рециркуляція; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; aeration; cooling; temperature; air conditioning; recirculation; кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки