Соколенко, Анатолій ІвановичМаксименко, Ірина ФаддеївнаБойко, Олексій ОлеговичБілик, Олена Анатоліївна2012-06-262012-06-262011Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/1858Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.uk-UKсолодmaltаераціяохолодженнятемпературакондиціонуваннярециркуляціякафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівaerationcoolingtemperatureair conditioningrecirculationкафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологійкафедра мехатроніки та пакувальної технікиТехнологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря