Стратегічні пріоритети розвитку харчової промисловості України - Федулова, Ірина Валентинівна (My University, 2011)
В статті проводиться дослідження передумов розвитку харчової промисловості України і її місце в створенні валової доданої вартості держави, розглядаються основні проблеми, які потрібно вирішити для забезпечення продовольчої безпеки держави. Researches of conditions of maintenance of food safety of Ukraine are conducted in article, the basic problems which are considered it is necessary to solve for the further development of the food-processing industry and its role in creation of the total added cost of the country.
Keywords: розвиток харчової промисловості; продовольча безпека; development food industry; food security; кафедра економіки праці та менеджменту