Обґрунтування ключових чинників кадрового потенціалу - Шевчук, Назар Володимирович; Колос, Ірина Василівна (My University, 2014)
В статті запропоновано методичний підхід до обґрунтування ключових чинників кадрового потенціалу. The methodical approach to substantiation of the key skilled drivers potential is offered in this article.
Keywords: чинники формування кадрового потенціалу; ієрархічна класифікація; кадровий потенціал; hierarchical classification; skilled potential; factors of forming of skilled potential; кафедра обліку і аудиту