Аналіз методик оцінювання економічної безпеки підприємств - Іванюта, Тетяна Миколаївна (My University, 2013)
Підприємницька діяльність здійснюється в умовах жорсткої конкуренції, що вимагає від підприємств забезпечення економічної безпеки, особливо при використанні інновацій, співпраці із зарубіжними партнерами та залученні інвесторів. Entrepreneurial activity is carried out in a competitive environment that requires companies to ensure economic security, especially when using innovation, collaboration with foreign partners and attracting investors.
Keywords: кафедра економіки і права; підприємницька діяльність; конкуренція; економічна безпека підприємств; entrepreneurship; competition; economic security