Підприємницьке середовище та його вплив на розвиток малого підприємництва в Україні - Говорушко, Тамара Андріївна; Буняк, Василь Леонідович (My University, 2012)
Виявлено вплив підприємницького середовища на розвиток малого підприємництва в Україні. Концептуально обґрунтовано його недоліки і сформульовано пропозиції щодо їх усунення.

Found out influence of enterprise environment on development of small enterprise in Ukraine. Conceptually grounded his failings and suggestions are formulated in relation to their removal.
Keywords: підприємницьке середовище; мале підприємництво; мале підприємство; enterprise environment; small enterprise; small business; кафедра фінансів