Проблеми державного регулювання рекламної діяльності підприємств та шляхи їх вирішення - Крамаренко, Оксана Миколаївна (My University, 2008)
В статті досліджено державне регулювання рекламної діяльності підприємств в Україні та проблеми, які пов'язано з недоліками Закону України «Про рекламу», при здійсненні рекламної діяльності підприємствами і визначено основні напрямки удосконалення законодавства про рекламу та його застосування у практичній діяльності. В статье исследовано государственное регулирование рекламной деятельности предприятий в Украине и проблемы, которые связаны с недостатками Закона Украины «О рекламе», при использовании рекламной деятельности предприятиями и определены основне направления усоверсенствования законодательства о рекламе и его использовании в практической деятельности. The article deals with the state regulation of advertising activity of enterprises of Ukraine concerning the failing of the law «On advertising activity». The article points as well the main directions of improvement of legal regulation of advertising and its further practical usage.
Keywords: підприємство; соціології і права; реклама; рекламодавець; advertising account; manufacturer; billing; кафедра економіки і права