Переваги та недоліки дистанційного навчання в вищих навчальних закладах (ВНЗ) - Заєць, Віра Анатоліївна; Дубровська, Юлія Геннадіївна (My University, 2017)
В тезах було розглянуто застосування новітніх технологій має значні освітні можливості. Це сучасний засіб підвищення мотивації до навчання, перевага якого насамперед у тому, що студент сам обирає місце, час і темп навчання, має вільний доступ до інформації, може тренуватися і сам контролювати свої знання, уміння та навички. Theses have been considered the application of advanced technologies has significant educational opportunities. It is a modern means of increasing the motivation to study, the advantage of which is that the student chooses the place, time and pace of education, has free access to information, can train and control his knowledge, skills and abilities.
Keywords: комп’ютерні технології; дистанційне навчання; мультимедійні засоби; computer technology; distance learning; multimedia; кафедра екології та екоменеджменту