Новітні технології пакування - Національний університет харчових технологій (My University, 2015)
Дослідження властивостей нових пакувальних матеріалів. Аналіз та ефективність використання упаковки для різноманітної продукції.Нові розробки вузлів і пристроїв для пакувального обладнання. Відходи упаковки - вторинна сировина.
Keywords: пакувальні матеріали; packaging materials; тенденції пакування; packaging trends