Лисий, Олександр ВіталійовичГрабовська, Олена ВячеславівнаГірак, Богдан2018-06-062018-06-062017Лисий, О. Нові ідеї в розробці класичних десертів / О. Лисий, О. Грабовська, Б. Гірак // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 83 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 5–6 квітня 2017 р. – К. : НУХТ, 2017. – Ч. 3. – С. 302.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/27577Дослідження використання екстракту каркаде в продуктах харчування. Investigation of the use of a cardboard extract in food.uk-UKхарчоконцентратикисількаркадеconcentrateskisselkarkadeкафедра готельно-ресторанної справикафедра технології цукру і підготовки водиНові ідеї в розробці класичних десертівThesis