Бірюк, Юлія ВікторівнаРезніченко, Марина ВіталіївнаЧернюшок, Ольга Анатоліївна2023-10-182023-10-182023Бірюк, Ю. Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa / Ю. Бірюк, М. Резніченко, О. Чернюшок // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 23-24 травня 2023 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2023. – С. 156-157https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41194Розширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв. Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівготельно-ресторанний бізнесм’ясоготові стрависуха молочна сироваткавівсяне борошноHoReCahotel and restaurant businessmeatdishesdrywheyoat flourВикористання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCaThesis