Використання нетрадиційної сировини при виробництві м’ясних продуктів для НоReCa - Бірюк, Юлія Вікторівна; Резніченко, Марина Віталіївна; Чернюшок, Ольга Анатоліївна (My University, 2023)
Розширення асортименту м’ясних продуктів для HoReCa передбачає використання нетрадиційної сировини різного походження для приготування м’ясних напівфабрикатів та готових страв. Expanding the range of meat products for HoReCa involves the use of non-traditional raw materials of various origins for the preparation of meat semi-finished products and ready meals.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; готельно-ресторанний бізнес; м’ясо; готові страви; суха молочна сироватка; вівсяне борошно; HoReCa; hotel and restaurant business; meat; dishes; drywhey; oat flour