Бродильно-формувальний агрегат (Патент на винахід № 91314) - Теличкун, Володимир Іванович; Теличкун, Юлія Станіславівна; Десик, Микола Григорович; Василенко, Олександр Володимирович (My University, 2010)
Бродильно-формувальний агрегат складається з камери бродіння, еластичного елемента та формувальної матриці. Камера бродіння з'єднана з нагнітачем тіста і має форму паралелепіпеда з випуклими стінками, в верхній частині якої розміщений розподільник потоку тіста. A fermenting moulder consisting of a fermentation cabinet, an elastic element and a forming mould. The fermentation cabinet is connected with a dough supplier and has a shape of parallelepiped with projecting walls, in the upper part of which a dough flow distributor is arranged.
Keywords: агрегат; бродіння; тісто; формування; the unit; fermentation; dough; formation; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв