Перспективи використання імбиру в технологіях м'ясних продуктів - Безпалько, Вадим; Галенко, Олег Олександрович (My University, 2018)
На основі експериментальних досліджень встановлено, що використання у технологіях інгредієнтів, які підвищують амінокислотний склад, суттєво впливає на якісні характеристики за органолептичними, фізико-хімічними та функціонально технологічними показниками. On the basis of experimental studies, it was established that the use of ingredients in technologies that increase the amino acid composition has a significant effect on quality characteristics in terms of organoleptic, physicochemical, and functional technological indicators.
Keywords: кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; амінокислоти; імбир; білки; amino acids; ginger; proteins