Безпалько, ВадимГаленко, Олег Олександрович2023-04-102023-04-102018Безпалько, В. Перспективи використання імбиру в технологіях м'ясних продуктів / В. Безпалько, О. Галенко // Актуальні проблеми ефективного соціально-економічного розвитку України: пошук молодих : VII Всеукраїнська студентська науково-практична конференція, 26 квітня 2018 р., м. Вінниця. – Вінниця : Вінницький торгово-економічний інститут, 2018 – С. 20-21https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39986На основі експериментальних досліджень встановлено, що використання у технологіях інгредієнтів, які підвищують амінокислотний склад, суттєво впливає на якісні характеристики за органолептичними, фізико-хімічними та функціонально технологічними показниками. On the basis of experimental studies, it was established that the use of ingredients in technologies that increase the amino acid composition has a significant effect on quality characteristics in terms of organoleptic, physicochemical, and functional technological indicators.otherкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівамінокислотиімбирбілкиamino acidsgingerproteinsПерспективи використання імбиру в технологіях м'ясних продуктівThesis