Інновації у м'ясопереробній промисловості - Майборода, Олена Іванівна; Ковальова, Світлана Олександрівна (My University, 2022)
Ринок м'ясопродуктів насичений пропозиціями подібними за ціною та якістю, що змушує виробників акцентувати увагу на випуску інноваційних продуктів. Навіть незначна іновація в будь якій області в кінцевому рахунку може кардинально відобразитись на продукті та додати йому переваг на споживчому ринку.
Keywords: кафедра харчової хімії; нові технології переробки м’яса; оптимізація асортименту; харчова цінність; new technologies of meat processing; optimization of assortment; nutritional value