Майборода, Олена ІванівнаКовальова, Світлана Олександрівна2023-09-132023-09-132022Майборода, О. І. Інновації у м'ясопереробній промисловості / О. І. Майборода, С. О. Ковальова // Інноваційні технології та перспективи розвитку м’ясопереробної галузі : III Міжнародна науково-практична конференція, 18 жовтня 2022 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2022. – С. 144-145https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/41075Ринок м'ясопродуктів насичений пропозиціями подібними за ціною та якістю, що змушує виробників акцентувати увагу на випуску інноваційних продуктів. Навіть незначна іновація в будь якій області в кінцевому рахунку може кардинально відобразитись на продукті та додати йому переваг на споживчому ринку.otherкафедра харчової хіміїнові технології переробки м’ясаоптимізація асортиментухарчова цінністьnew technologies of meat processingoptimization of assortmentnutritional valueІнновації у м'ясопереробній промисловостіThesis