Вплив вихлопних газів на здоров'я виробничого персоналу - Заєць, Віра Анатоліївна; Нещадим, Лариса Петрівна (My University, 2017)
В статті були розглянуті наслідки інтенсивного зростання кількості автомобілів в усіх містах України повітря офісних та адміністративних приміщень, закладів торгівлі громадського харчування, забруднюються значною кількістю хімічних елементів та їх сполук. В Україні давно виникла потреба використання сучасних методів лабораторних досліджень якості повітря в приміщеннях. The article examined the effects of intensive growth of the number of cars in all cities of Ukraine in the air of office and administrative premises, public catering establishments, and contaminated by a significant number of chemical elements and their compounds. In Ukraine, it has long been necessary to use modern methods of laboratory research of air quality in the premises.
Keywords: концентрація; шкідливі речовини; атмосферне повітря; concentration; harmful substances; atmospheric air; кафедра екології та екоменеджменту