Посилення конкурентної позиції підприємства за рахунок вдосконалення асортиментної політики - Грюнвальд, Ольга Андріївна; Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2016)
Розглянуто питання впливу асортиментної політики на посилення конкурентної позиції підприємства. The question of influence of assortment policy on strengthening of competition position of enterprise is considered.
Keywords: асортиментна політика; оптимальний асортимент; конкурентна позиція; assortment policy; optimum assortment; competition position; кафедра економіки праці та менеджменту