Басюк, Тетяна ПетрівнаЧикаленко, Наталія Володимирівна2016-11-042016-11-042016Басюк, Т. П. Шляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості / Т. П. Басюк, Н. В. Чикаленко // Підвищення ефективності діяльності підприємств харчової та переробної галузей АПК : матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції присвяченої 85-річчю кафедри економіки і права та її першому завідувачу професору Птусі М. В., 18-19 листопада 2015 р. - К. : НУХТ, 2015. – С. 83-85.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24494У статті розглядається сутність поняття конкурентоспроможність продукції, особливості формування і шляхи підвищення рівня конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловості.uk-UKконкурентоспроможність продукціїхарчова промисловістьконкурентоспособность продукциипищевая промышленностьcompetitivenessFood Industryкафедра економіки і праваШляхи підвищення конкурентоспроможності продукції підприємств харчової промисловостіThesis