Гранулометричні характеристики подрібненої кукурудзи - Бабіч, Вячеслав; Євтухов, Артем; Харченко, Євген Іванович (My University, 2014)
З метою ефективної переробки зерна кукурудзи в крупи, борошно та інші харчові продукти, важливим питанням залишається повне виділення зародка із зерна кукурудзи. For the purpose of efficient processing of corn into grits, flour and other food products, an important issue is the full allocation from corn germ.
Keywords: подрібнення; кукурудза; гранулометричні характеристики; grinding; corn; granulometric characteristics; кафедра технології зберігання і переробки зерна