Бабіч, ВячеславЄвтухов, АртемХарченко, Євген Іванович2014-07-112014-07-112014Бабіч, В. Гранулометричні характеристики подрібненої кукурудзи / В. Бабіч, А. Євтухов, Є. Харченко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К.: НУХТ, 2014. – Ч. 1. – С. 254-255.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16092З метою ефективної переробки зерна кукурудзи в крупи, борошно та інші харчові продукти, важливим питанням залишається повне виділення зародка із зерна кукурудзи. For the purpose of efficient processing of corn into grits, flour and other food products, an important issue is the full allocation from corn germ.uk-UKподрібненнякукурудзагранулометричні характеристикиgrindingcorngranulometric characteristicsкафедра технології зберігання і переробки зернаГранулометричні характеристики подрібненої кукурудзиOther