Фінансова реструктуризація підприємств як напрям їх фінансового оздоровлення - Мартиненко, Василь Петрович; Вербіцька, Інна Михайлівна (My University, 2013)
В статті розкрита сутність фінансової реструктуризації та обґрунтовано її основні методи, застосування яких дозволить оздоровити фінансово нестійкі підприємства. The article reveals the essence of the financial restructuring and justified its basic practices that will improve the financial instability of the company.
Keywords: оздоровлення; підприємства; фінансова реструктуризація; recovery; enterprise; financial restructuring; кафедра фінансів