Проблеми і перспективи забезпечення продовольчої безпеки - Закревська, Людмила Миколаївна (My University, 2019)
В роботі обґрунтовано, що проблеми забезпечення продовольчої безпеки країни неможливо подолати без безпосереднього державного втручання. Вирішення проблеми лежить в двох площинах, які тісно взаємопов’язані між собою, – формування високоефективного і конкурентоспроможного аграрного сектору економіки та зростання життєвого рівня населення. It is substantiated that the problems of ensuring food security of the country can not be overcome without direct state intervention. The solution of the problem lies in two directions: the formation of a highly efficient and competitive agricultural sector of the economy and an increase in the living standards of the population.
Keywords: кафедра економіки і права; продовольча безпека; державне регулювання; аграрна економіка; food safety; state regulation; agrarian sector of the economy