Євлаш, Вікторія ВладленівнаТарасенко, Тетяна АнатоліївнаНєміріч, Олександра ВолодимирівнаГавриш, Андрій Володимирович2014-10-292014-10-292014Використання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикату / В. В. Євлаш, Т. А. Тарасенко , О. В. Нєміріч, А. В. Гавриш // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 147.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17802Борошняні кулінарні вироби користуються попитом у споживачів, особливо серед дітей, підлітків, молоді. Проте дана група продукції за своїм хімічним складом характеризується підвищеним вмістом вуглеводів, високою енергетичною цінністю і потребує удосконалення хімічного складу. Flour culinary products in demand by consumers, especially children, teens, youth. However, this group of products by their chemical composition characterized by a high-carbohydrate, high energy value and needs to be improved chemical composition.otherкапустанапівфабрикаткабачкиcabbagecake mixsquashкафедра експертизи харчових продуктівкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїкафедра готельно-ресторанної справиВикористання порошків з кабачків та капусти в технології млинцевого напівфабрикатуOther