Використання інструментів корпоративного менеджменту у земельних відносинах - Березянко, Тамара Володимирівна (My University, 2007)
Стаття присвячена проблемам використання корпоративних відносин на селі, позитивним та негативним ефектам, що можуть бути отримані суспільством в процесі реалізації недостатньо економічно та законодавчо виважених пропозицій та проблемам освоєння коштів міжнародних позик. The article shows how corporate business schemes can be applied to solving of economic problems, which arise in course of property regulation.The article describes potential positive and negative effects of implementation of law projects, which can be immature in given circumstances in agriculture sector of economy of Ukraine.
Keywords: корпоративні відносини; конвертація майнових прав на землю; сучасні рейдерські технології; corporate business; property right conversion; property ownership title transfer; department of economics, accounting and finances; кафедра економіки праці та менеджменту