Методика викладання VBA для студентів з особливими потребами - Герасін, Олексій Іванович (My University, 2008)
Стаття присвячена методиці викладання мови Visual BASIC for Application (VBA) для студентів з особливими потребами. Наводяться конкретні приклади програм на мові VBA що полегшують роботу з комп'ютером. In this paper method of learning about the Visual BASIC for Application language (VBA) for the students with the special necessities is presented. Examples of program in the VBA language facilitating work with PC are made.
Keywords: VBA (Visual BASIC for Application); програма; візуальне програмування; макрос; додатки Windows; program; visual programing; macros; Windows application