Буша, Олексій ОлексійовичГончаров, Георгій ІвановичПасічний, Василь Миколайович2013-10-222013-10-222001Буша, О. О. Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас / О. О. Буша, Г. І. Гончаров, В. М. Пасічний // Наукові праці УДУХТ. - Київ: УДУХТ, 2001. - № 10. - Ч. 2. - С. 71-72.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10548Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас. Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.otherпектиникров’яні ковбасикукурудзяне борошноpectinblood sausagecorn flourкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівВикористання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбасArticle