Використання нетрадиційної сировини при виробництві кров’яних ковбас - Буша, Олексій Олексійович; Гончаров, Георгій Іванович; Пасічний, Василь Миколайович (My University, 2001)
Наведено дані по використанню кукурудзяного борошна та пектинів у виробництві кров'яних ковбас. Рrovides data on the use of corn flour and pectin in the production of blood sausages.
Keywords: пектини; кров’яні ковбаси; кукурудзяне борошно; pectin; blood sausage; corn flour; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів