Закуска бобова (Патент на винахід № 106698) - Матко, Світлана Василівна; Мельник, Людмила Миколаївна; Мельник, Зіновій Петрович (My University, 2014)
Закуска бобова, що містить варену квасолю, пасеровану цибулю, очищені волоські горіхи, зелень, сіль, прянощі, яка відрізняється тим, що додатково містить пасеровану моркву, червоний болгарський перець та томат-продукти у певному співвідношенні.
Keywords: закуска; квасоля; горіхи; морква; цибуля; зелень; перець; фасоль; морковь; лук; appetizer; beans; nuts; carrots; onions; parsley; pepper; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки; кафедра технології консервування