Вдосконалення управління інформаційними ресурсами підприємства - Шаповал, Олена Федорівна; Коннова, Любов Олександрівна (My University, 2013)
Стаття присвячена дослідженню сучасного стану та шляхів поліпшення управління інформаційними ресурсами підприємства відповідно до конкурентного ринкового середовища. The article dedicated to research of modern state and means of enterprise information resources management improving according to market competition.
Keywords: інформаційні ресурси; ринкова конкуренція; інформація; information resources; market competition; information; кафедра маркетингу; кафедра економіки праці та менеджменту