Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР - Пешук, Людмила Василівна; Гащук, Олександра Ізидорівна; Дубяга, Вiталiй Михайлович (My University, 2012)
У статті наведено поняття про безпеку та стабільність при виробництві м’ясних продуктів, яка можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка від «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та бепеки, систему простежування і систему інформаційно- аналітичної обробки даних. In this article the concept of security and stability in the production of meat products, which is possible in an integrated and systematic monitoring, control, analysis and adjustment at each stage of trofolohichnoho chain "from field to table user", including control system critical parameters of quality
Keywords: м'ясопродукти; безпека продуктів; product safety; контрольні точки; HACCP; meat products; control points; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів