Пешук, Людмила ВасилівнаГащук, Олександра ІзидорівнаДубяга, Вiталiй Михайлович2013-04-292013-04-292012Пешук, Л. В. Інноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССР / Л. В. Пешук, О. І. Гащук, В. М. Дубяга // Вісник Сумського національного аграрного університету. – 2012. - № 10 (20). – С. 147-149.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/7717У статті наведено поняття про безпеку та стабільність при виробництві м’ясних продуктів, яка можлива при комплексному і системному моніторингу, контролю, аналізу та коригуванню на кожному етапі трофологічного ланцюжка від «від поля до столу споживача», включаючи систему управління критичними параметрами якості та бепеки, систему простежування і систему інформаційно- аналітичної обробки даних. In this article the concept of security and stability in the production of meat products, which is possible in an integrated and systematic monitoring, control, analysis and adjustment at each stage of trofolohichnoho chain "from field to table user", including control system critical parameters of qualityotherм'ясопродуктибезпекаякістьконтрольаналіз ризиків критичних контрольних точок (ККТ)система НАССРmeat productssecurityquality controlrisk analysis critical control points (CCP)NACCR systemкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівІнноваційні технології м'ясопродуктів із запровадженням міжнародної системи НАССРArticle