Компенсатори систем подачі рулонних пакувальних матеріалів - Масло, Микола Андрійович (My University, 2013)
Представлені результати теоретичних досліджень роботи систем подачі рулонних пакувальних матеріалів і забезпечення стабільних мінімальних навантажень на полотно пакувального матеріалу. При правильному використанні конструктивного рішення компенсатори пасивної дії забезпечать зменшення зусиль в системах подачі полотна в десятки і навіть сотні разів. The article presents the results of theoretical investigations systems of supply of roll packing materials and ensure a stable minimum loads on the packaging material. The author also found that when used properly, constructive solutions passive joints would ensure reduction efforts in the system of supply film in the tens and even hundreds of times.
Keywords: рулонний пакувальний матеріал; roll packaging material; пакувальна машина; packaging machine; компенсатор пасивної дії; compensator passive; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки