Моделі розвитку підприємств на основі концепції життєвого циклу: обмеження та проблеми діагностики - Стахурська, Світлана Антонівна (My University, 2016)
Розглядаються проблеми та обмеження моделі розвитку підприємств на основі концепції життєвого циклу. The problems and limitations of business models based on the concept of life cycle are considered.
Keywords: розвиток підприємства; моделі розвитку підприємства; концепція життєвого циклу; development of enterprise; models of enterprise's development; conception of life cycle; кафедра економіки праці та менеджменту