Дорохович, Антонелла МиколаївнаСмик, Оксана ВалентинівнаЄлісєєва, О. В.Кияниця, Світлана Геннадіївна2013-10-142013-10-142001Дорохович, А. М. Дослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладу / А. М. Дорохович, О. В. Смик, О. В. Єлісєєва, С. Г. Кияниця // Наукові праці Українського державного університету харчових технологій — 2001. — № 2. — С. 96—97.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/10354Вироблення діабетичного мармеладу на існуючих поточних лініях та з найбільше припустимої за своїми органолептичними та економічними показниками сировини. Такою сировиною є фруктоза, яка дешевша таких цукрозамінників, як сорбіт та ксиліт, та в 1,5 рази солодша за цукор. В розробленому нами фруктово-ягідному мармеладі проводилася 100% заміна цукрози на фруктозу. The development of diabetic marmalade on existing Line and the largest permissible according to their organoleptic and economic performance materials. Such materials are fructose, which is cheaper sweeteners such as sorbitol and xylitol, and 1.5 times sweeter than sugar. As we developed fruit and berry marmalade held 100% replacement of sucrose with fructose.uk-UKфруктозацукрозафруктово-ягідний мармеладдіабетичний мармеладкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівfructosesucrosefruit jelliesdiabetic marmaladeДослідження впливу ди- та моноцукрів на структуру желейного мармеладуArticle