Гончаров, Георгій ІвановичСтрашинський, Ігор МирославовичБасиста, Марина ВолодимирівнаДунець, Марина СергіївнаГордієнко, Інна Сергіївна2012-11-012012-11-012010Патент на корисну модель № 55208 Україна, МПК (2009) А23І- 1/00. Пельмені «Богатирські» / Гончаров, Г. І., Страшинський, І. М., Басиста, М. В., Дунець, М. С., Гордієнко, І. С. ; власник НУХТ. – № 201006001 ; заявл. 18.05.2010 ; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3410Розроблено пельмені, що містять яловичину 1 сорту, свинину напівжирну, свинину жирну, меланж, цибулю ріпчасту свіжу, сіль кухонну, цукор-пісок, перець чорний мелений, борошно, які відрізняються тим, що додатково містять свіжі моркву 8,0-8,25 % та буряк 2,5-3,0 % та жиробілкову емульсію 3,25-3,75 %. Designed dumplings containing beef 1 grade, pork half-bolded, pork fat, egg products, fresh onion, salt, sugar, black pepper, flour, which are characterized in that it additionally contains fresh carrots 8,0-8,25% beets and 2.5-3.0% and lipid-protein emulsion 3,25-3,75%.otherпельменіяловичинасвининаморквабурякжиробілкова емульсіяdumplingsbeefporkcarrotsbeetsfat-protein emulsionкафедра технології м’яса і м’ясних продуктівПельмені «Богатирські»(Патент на корисну модель № 55208)