Вирішення проблеми очищення нафтовмісних стічних вод - Семенова, Олена Іванівна; Бублієнко, Наталія Олександрівна; Шилофост, Тетяна Олександрівна (My University, 2012)
Дана характеристика нафтовмісних стічних вод. Охарактеризовані екологічні проблеми, пов’язані з їх скидом у водойми. Запропонована технологія біохімічного очищення цих стічних вод. The characteristic of oily wastewater. Characterized ecological problems associated with discharge into water bodies. The technology of biological treatment of wastewater.
Keywords: нафтовмісні стічні води; екологічні проблеми; біохімічне очищення; oily waste water; environmental issues; biochemical purification; кафедра екології та екоменеджменту