Гусятинська, Наталія АльфредівнаТетеріна, Світлана МиколаївнаЛіпєц, Антон АдамовичМірошник, Володимир Олександрович2012-08-302012-08-302006Гусятинська, Н. А. Визначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якості / Н. А. Гусятинська, С. М. Тетеріна, А. А. Ліпєц, В. О. Мірошник // Збірник наукових праць Вінницького державного аграрного університету. Серія : Технічні науки. – Вінниця, 2006. – С. 41-44.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/2300На підставі математичної обробки результатів експериментальних досліджень встановлена емпірична залежність ефекту очищення соку, приросту редукувальних речовин, ефекту видалення високомолекулярних сполук в процесі екстрагування від температури та рН живильної води, що використовується для вилучення сахарози з бурякової стружки. It was show the empiric dependence of effect of cleaning of juice, the increase of invert substances, the effect of moving away of high molecular connections in the process of extracting from a temperature and рН of feed-water is set on the basis of mathematical treatment of results of experimental researches.основний сульфат алюмініюживильна водаоптимізаціяцукрозаекстрагуваннябурякова стружкабурякоцукрове виробництвоbasic sulfate of aluminiumfeedwateroptimizationsaccharoseextractingsugar-beet shavingsugar-beet productionкафедра біотехнології і мікробіологіїкафедра технології цукру і підготовки водиВизначення оптимального технологічного режиму процесу екстрагування сахарози з бурякової стружки при переробленні буряків погіршеної якостіArticle